Tänään pääsimme vihdoin takaisin kirjoittamaan blogeja,  me kaikki vuodatuksen bloggaajat. eilen tuli kuitenkin uutinen, joka veti monelta suut alaviistoon:

"

 

Vuodatus.net
Tilannepäivitys #5: Nyt alkaisi näyttää siltä, että huomenna päästään vihdoinkin takaisin linjoille. Tänään vielä tarkistellaan juttuja ja lämmitellään systeemejä huomista varten.

Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan backup-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet (aikaisemmin mainittu puolitoista vuotta oli virheellinen tieto).

Ne käyttäjät, jotka ovat ostaneet lisätilaa kuville ja joita tämä koskee saavat myöhemmin lisäinfoa sähköpostiin, kunhan saamme selville, millaista hyvitystä meidän on tästä mahdollista antaa.

Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta.
"

 

Omalla hallintasivullani kuvakansioissa on jäljellä kokonaista kuusi kuvaa, nekin helmikuulta 2009. Kaikki, siis aivan kaikki muut kuvat ovat kadonneet. Onhan ne kuvat omalla koneella ja ulkoisella kovalevyllä, mutta blogissa ei ole yhtään mitään. Kuten huomaatte, täällä on aika autiota...

Jahka tästä toivun, niin täytyy alkaa miettiä, että kuinka kummassa tästä jatketaan. Oma blogi  tuntuu vieraalta, kun kaikki kuvat ovat poissa. mitä on puutarhablogi ilman valokuvia? Ei yhtään mitään. 

höh.